Лучники Львівщини стали призерами Кубка Європи серед молоді

439839744_754756593448351_2038989156085546510_n
Джерело фото/ Управління молоді та спорту Львівської ОДА

У столиці Болгарії, Софії, протягом 15-21 квітня відбувся Кубок Європи зі стрільби з лука серед молоді. Усього участь у змаганнях взяли 272 спортсменів з 27 країн.

Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Львівської обласної держаної адмінністрації.

«За нагороди боролися 20 українців, з який четверо – представники Львівської області: Сенюра Сергій, Карпенко Святослав, Ваксман Костянтин та Сорока Павло», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Результати спортсменів Львівщини в змаганнях

Так, усього збірна України виборола 6 нагород: одну золоту, три срібні та дві бронзові. Зокрема, дві медалі здобули атлети Львівщини:

  • Сергій Сенюра виборов срібну нагороду в особистому заліку серед кадетів. Спортсмен є вихованцем КДЮСШ №1, тренери: Назар Кузик, Марія Гавелко.
  • Карпенко Святослав став бронзовим призером у стрільбі з блочного лука серед юніорів в командній дисципліні. Лучник представляє КДЮСШ ім. Д. Сидорука, його тренеркою є Катерина Палеха.

Раніше ми повідомляли, що військовослужбовців і тих, хто хоче ними стати, запрошують на безкоштовні бігові тренування у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: