Для власників рекламних конструкцій спростили процедуру заміни рекламоносіїв: як це зробити тепер

реклама у місті Львів
ілюстратиіне фото/Львів/prybutok.com.ua

Відтепер проєктно-технічну документацію можна розробити безкоштовно онлайн. Департамент економічного розвитку створив нову опцію для власників рекламних конструкцій, що значно зекономить час та фінансові ресурси підприємців Львова.

Про це повідомляє міська рада.

Як пояснюють у департаменті економічного розвитку, з 1 липня 2024 року у Львові максимально дозволений формат наземної рекламної конструкції не має перевищувати 8 квадратних метрів. Це означає, що усі більші конструкції підлягають заміні. Оновлення реклами у Львові відбудеться в 4 етапи впродовж 2024-2025 років.

«Після підписання меморандуму разом з рекламними операторами прийняли рішення, що максимальний розмір рекламної конструкції буде 8 квадратних метрів. Тобто всі білборди площею 18 квадратних метрів підлягають заміні та модернізації на євроформат. Перед заміною власнику рекламних конструкцій необхідно погодити внесення змін до дозвільних документів, а для цього розробити документацію у проєктних організаціях. Щоб спростити цю процедуру для підприємців, ми розробили опцію заповнення форми проєктної пропозиції онлайн і подачі заяви через портал мешканця», – розповіла Олена Савицька, керівниця відділу торгівлі та реклами управління економіки Львівської міської ради.

Така ініціатива спрямована на забезпечення прозорості та ефективності у процесі заміни рекламних конструкцій, що сприятиме розвитку бізнесу та покращить міське середовище.

У випадку відсутності можливості здійснити заміну конструкції, її власник має демонтувати рекламу, що перевищує 8 м кв. При цьому, за ним зберігатиметься місце розташування рекламного засобу, а плата за користуванням місцем не нараховуватиметься.

Демонтаж та встановлення нових конструкцій залишається за власниками.

Як замінити рекламоносій онлайн

Відтак власникам не треба платити кошти і замовляти проєкт в проєктних організаціях. Достатньо зайти за посиланням і внести необхідну інформацію. Документ можна завантажити та подати разом із заявою через портал мешканця. Тепер ця процедура займає до 5 хвилин, не виходячи з дому чи офісу.

Ознайомитись з покроковим алгоритмом дій модернізації рекламоносіїв можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: