У Львові цьогоріч облаштували три пандуси в житлових будинках

капр
ЛМР

У Львові продовжують облаштовувати пандуси до житлових будинків для осіб з інвалідністю. Зокрема, у Шевченківському районі цього року вже облаштували три пандуси. Останній – на вул. Золота, 21, завершили нещодавно. Як повідомили у Шевченківській районній адміністрації, ще 7 пандусів є в планах на облаштування цього року.

Про це повідомляє міська рада.

«Одним із основних пріоритетів нашої роботи є реалізація доступності будинків для маломобільних людей. Відтак цього року нам вже вдалося встановили 3 пандуси у житлових будинках. Зокрема, це будинки на вул. Кошиця, 4, вул. Величковського, 8, а нещодавно - на вул. Золота, 21. У цьому будинку ми облаштували металевий пандус для двох осіб з інвалідністю у кріслах колісних, які там проживають. Вартість робіт - 140,8 тис. грн. Ще 7 пандусів є в переліку на встановлення цього року», - повідомили у Шевченківській районній адміністрації.

Скільки пандусів встановили у Львові у 2023 році

За інформацією районної адміністрації, у 2023 році у Шевченківському районі Львова облаштували 3 пандуси (вул. Липинського, 3, вул. Ю. Липи, 45, вул. Лінкольна, 43) і встановили 6 підйомників (вул. Грінченка, 11б, вул. Лінкольна, 43, вул. Мазепи, 39, вул. Хвильового, 14, вул. Сосюри, 46, вул. Д. Леннона, 39). А також, на замовлення районної адміністрації проводилися роботи з облаштування понижень. На сьогодні 238 пішохідних переходів у районі мають пониження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: