На одній із вулиць Львова з'являться два велопішохідні переходи

image - 2024-04-24T163837.182
Ілюстративне фото/ canva

Міська комісія з безпеки дорожнього руху затвердила рішення, що у Львові на вул. Зеленій біля АС-5 облаштують два велопішохідні переходи.

Про це повідомили у Сихівській районній адміністрації, як передає пресцентр Львівської міської ради.

Там розповіли, що переходи будуть відповідати стандартам доступності.

«Нові велопішохідні переходи сполучать великі точки притягання – автостанцію на вул. Зеленій та торговий центр, що на вул. Пасічній. Всі переходи будуть доступні для маломобільних груп населення: окрім розмітки та знаків, тут буде пониження бордюрів та тактильна плитка», - розповів керівник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Іван Залуцький.

За словами Івана Залуцького, перш, ніж приступати до робіт, необхідно розробити та погодити в патрульній поліції відповідну схему організації дорожнього руху. Оскільки він зазначає, що така схема має врахувати і продовження в майбутньому веломережі та облаштування велопішохідного переходу на вул. Луганській.

Керівник відділу додає, що зараз веломережа закінчується перед кільцем на вул. Зеленій, тому технічне завдання полягає, аби проєктант вніс у проєкт тут і продовження велосипедної мережі.


Раніше ми повідомляли, що у Львові з'явилось перше смарт-перехрестя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: