У Львові автобус збив дитину на дорозі

автобуси маз
Ілюстративне фото/ з архіву ІА Дивись.info

У четвер, 25 квітня, в районі ринку «Південний» дитина раптово вибігла на дорогу та її зачепив автобус №51. Внаслідок цього дівчинку не госпіталізовували до лікарні.

Про це повідомили в управлінні транспорту Львівської міської ради.

Там уточнили, що дитина (приблизно 12-ти років) не зазнала тілесних ушкоджень. Після дорожньо-транспортної пригоди її оглянули медики і відпустили додому.

Крім того, за інформацією управління транспорту міськради, на місці події були батьки дитини і жодних претензій до водія маршрутки у них немає. Водночас відповідний протокол про інцидент склали представники патрульної поліції.

«Відтак просимо батьків, звернути увагу своїм дітям на дотримання правил дорожнього руху, адже такими вчинками, який трапився сьогодні – раптово вибігати на дорогу, діти наражають на небезпеку себе, а також інших людей», - наголошують в управлінні транспорту ЛМР.

Статистика ДТП у Львівській області

За даними поліції, від 1 січня по 4 березня, на Львівщині усього сталося 551 аварій. Зокрема в них: 26 людей загинули, а 154 травмувалися.

Крім того, поліція зареєструвала по області 31 ДТП за участі дітей. Зокрема, з них відбулося 21 аварія, де постраждали діти. Внаслідок цього 2 дитини загинули, а 21 травмувалися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: