Володимир Зеленський провів Ставку: про що говорили

image (42)
Володимир Зеленський. Ілюстративне фото/ ОП

У четвер, 25 квітня, Президент Володимир Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача. Основним питанням за сіданні було захисту.

Про це президент повідомив у телеграмі.

Він розповів, що була велика й детальна доповідь Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для країни об’єктів – не лише енергетичних, а й соціальних, безпекових, транспортних, забезпечення зв’язку тощо.

Крім того, за словами Зеленського, на Ставці обговорили й питання по всіх галузях та всіма доступними нам засобами: інженерним, протиповітряної оборони та радіоелектронна боротьба. Про це президент зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації.

«Також отримали зведення з фронту. Основні напрямки, наші дії та ймовірні дії ворога, забезпечення війська всім необхідним. Третє питання – контракти. Продовжуємо підсилювати власних виробників. У цьому напрямі працюємо, зокрема, з партнерами, щоб виготовляти озброєння в Україні іноземним коштом. Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку. Раз на тиждень буду отримувати доповідь про нові контракти за звітний період»,зазначив Володимир Зеленський.


Із ранкового зведення Генштабу: на фронті відбулося 104 бойові зіткнення, ЗСУ знищити 13 ворожих танків - читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: