Чому ціна на тимчасові тату така низька

тимчасове тату купити
Фото depositphotos.com

Вартість — один з факторів, який часто заважає людині піти до хорошого майстра та зробити справжнє татуювання. Навіть невеликий малюнок може коштувати тисячі гривень, а на авторські обʼємні та дуже технічні візуалізації потрібно буде збирати гроші декілька місяців. Тож тимчасове татуювання справді може бути хорошою альтернативою, оскільки ціна тимчасових тату в десятки разів нижча.

5QzAV9mGWhDA69G2e-R0yHx-U1VFP6qNA3IFwY6HZI75VIDL3aVMNKpQVGlMjPlTbaDnYOOFmRU5mLqv0y-bzQpWLvKkTLJkh5MdGN4tPyZ4Iecl8jwoYWY4aoFTIuviX_G5IZqeGm5WrRXbSelShsoBRBnD5vWsUuOKqfaYHfZYSph-riuzRvYJpQB60XtQORNNukzyZ3pTVzQxes-52gy2C2IbHN9LvfTPRN7N5Br0bKLbE5zVYPyPJ5hhTxi216s_3IU4NM_5Ynk7-Z5w6JtDmSSx3VG30ALSECogdJQ8X4

Недорогі тимчасові татуювання — погана якість?

Секрет дешевизни ховається в технології виробництва та використанні. Купуючи тимчасове татуювання, ви отримуєте виріб, який складається з захисного шару та плівки, на яку нанесений вже сам малюнок. Оскільки під час нанесення у шкіру не вводять фарбу — технологія не потребує складних рішень.

Все, що потрібно, просто зняти захисний шар та клейкою стороною притиснути до руки чи іншого місця. Через декілька хвилин залишиться зняти папір з плівки та насолоджуватися новеньким татуюванням від 7 до 14 днів. Тому виробник робить акцент на деталізації та якості самого малюнка, що і формує основну вартість тату.

Як обрати хороше та якісне тимчасове тату?

Зрозуміти «на око» якість тимчасового тату фактично неможливо. Тож умовним орієнтиром може слугувати виробник та інтернет-магазин, де відбувається продаж даного товару. Зазвичай, добросовісні компанії мають:

  • великий асортимент, який регулярно поповнюється новими позиціями;
  • наповнення інтернет-магазину реальними знімками — потенційний клієнт може побачити, як реально виглядає тату на тілі;
  • адаптовану до клієнта систему замовлень — користуватися послугами магазину має бути зручно, зрозуміло та вигідно;
  • можливість повернення — клієнт має право повернути товар, якщо він не відповідає характеристикам або виявлено заводський брак.

Також хорошим орієнтиром можуть слугувати відгуки від реальних користувачів, які раніше вже використовували перебивачки конкретного виробника та сформували власну думку. Завдяки цьому можна дізнатися про якість, наскільки все реалістично та деталізовано тримається, як наносити, скільки часу не стирається, чи виникає алергічна реакція та інші важливі параметри.

Проте, всі ці рекомендації не дають 100% гарантій, адже тимчасове татуювання — вибагливий продукт, якість якого залежить від правильності нанесення. Іноді трапляється, що користувач просто не прочитав інструкцію та залишив поганий відгук, адже перебивачка взялася складками та злізла протягом дня. Тож варто орієнтуватися на власний досвід та якщо є сумніви щодо якості — замовте мінімальну кількість позицій та спробуйте потестувати.

Скільки коштує тимчасове тату хорошої якості?

Вартість тимчасових татуювань залежить від виробника та наскільки його технологія відповідає стандартам. Якщо розглянути один з кращих інтернет-магазинів в Україні, https://arleysign.com/shop/, то ціна починається з 40 грн за сет з 5 невеликих татуювань. А серед найдорожчих позицій — малюнок на всю руку, рукав, що в Arley Sign коштує 500 грн. Тож можна прийти до висновку, що якісне татуювання може дозволити собі кожен — все залежить від розміру, особливостей дизайну, деталізації та кількості обʼєктів, якщо обрано сет, а не окремий малюнок.

 
 
 

Головна світлина https://depositphotos.com/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: