У Львові відбудеться благодійний напівмарафон «Не зупиняйся!»: як зареєструватися

IMG_2311
Забіг "Львівська десятка" 2018 року. Ілюстративне фото: архів Дивись.info

Протягом 11 та 12 травня у Львові відбудеться благодійний напівмарафон Нової пошти «Не зупиняйся!». Забіг буде благодійним, тому всі кошти спрямують на потреби фізичної реабілітації та адаптації у центрі UNBROKEN (НЕЗЛАМНІ).

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Там розповіли, що організатори ставлять за мету напівмарафону показати національну єдність і підтримати людей, які не зупиняються в боротьбі за свободу та майбутнє.

Яка буде дистанція забігу та де зареєструватися

Охочі можуть зареєструватися на дві дистанції:

  • 11 травня – забіги для дітей віком до 12 років на 100 м та 500 м. Для дітей участь безкоштовна, але попередня реєстрація – обов’язкова. Організатори підготували неймовірні подарунки кожному учаснику цих дистанцій: стартовий номер та кріплення для нього, страхування на час забігу та подарунок від «Tas Life», гід учасника, медаль фінішера, памʼятні фото, книжку від Нової пошти, рюкзак, стікерпак від «Інші. Українське кафе», корисні солодощі від «Verde», водичку «Моршинська», морозиво «Три ведмеді» на фініші
  • 12 травня – забіги для дітей і дорослих на 21 км, 10 км, 5 км, командні 5 км, 1 км.

Зареєструватись на забіг можна за посиланням тут.

Крім того, організатори запрошують військовослужбовців, учасників бойових дій та медиків долучитись до заходу, адже реєстрація для них безкоштовна. Отримати промокод на безкоштовну участь можна, написавши у соціальні мережі тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: