Кілька таких «цуциків» здатні спалити Кремль

photo1714138952
Скріншот з відео

У США розпочалися продажі робота-пса Thermonator з вогнеметом. Ця нова розробка вже доступна для придбання за ціною $9420 на офіційному сайті компанії. 

Про це повідомили на офіційному сайті компанії.

Так, американська компанія Throwflame вразила світ випуском нового продукту - Thermonator, якого вони називають «першим в історії роботом-собакою з вогнеметом».

Thermonator має широкий спектр застосувань, включаючи прибирання снігу та льоду, а також розваги. Основні характеристики цього робота включають вогнемет ARC Flamethrower з компактним дизайном і дальністю дії до 10 метрів, кріплення вогнемета на планці Пікатінні, а також систему керування First Person View (FPV), яка широко використовується у світі безпілотників.

Ефектну презентацію можливостей робопса можна переглянути у відео:

Поява Thermonator може мати серйозні наслідки, оскільки ранцеві вогнемети вже відомі за своєю ефективністю у військових конфліктах, зокрема, у Першій та Другій світових війнах. Існує загальна думка, що подібні військові розробки можуть знайти застосування у сучасних бойових діях.

Важливо підкреслити, що Thermonator не претендує на статус бойової машини і не призначений для військових операцій. Також Thermonator не єдиний робот, оснащений вогнеметом, але він став одним із найвідоміших в цьому напрямку.


Раніше ми повідомляли, що український виробник військових рацій Himera виходить на світовий ринок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: