Наслідки нічної атаки на Львівщині: є влучання в обʼєкти інфраструктури

440749002_782009837445430_9155158808490189299_n

Сьогодні вночі росіяни завдали удару по Львівській області крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «кинджал»

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

Зазначимо, що повітряна тривога тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02.

"Три крилаті ракети воїни Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ збили. На жаль, є і влучання. Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи Головне управління ДСНС України у Львівській області оперативно загасили загоряння. Є руйнування.

Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає. Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться. Але лише цієї ночі окупанти атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. Енергосистемі важко втримати баланс виробництва і споживання. Маємо допомогти», - розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У ніч проти 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував 34 ракети повітряного, наземного та морського базування. До відбиття повітряного нападу противника залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: