На Великдень у Львові комендантська година залишається без змін

Виставка писанок у Львові
Фото із виставки писанок у Львові 2020 року/архів ІА Дивись.info

На Великдень тривалість комендантської години у Львівській області залишається незмінною – з 00:00 до 05:00. У цей період не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток і документів, які посвідчують особу.

Про це повідомляє ЛОВА.

«Через декілька днів ми будемо відзначати Великдень. Уже третій за час повномасштабної війни. Ворог не робить поправок на великі християнські свята. Від 2014 року, а від 24 лютого 2022 року й поготів, ми не раз пересвідчилися, що у нього нема нічого святого.Тому усіх, хто живе чи гостює на Львівщині, прошу бути дуже уважними – як упродовж святкових днів, так і щодня», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Якщо ви маєте інформацію про підозрілих осіб, транспорт, предмети чи про те, що хтось хоче вчинити дивеpcію або теpoриcтичний акт на території Львівської області, одразу телефонуйте на гарячу лінію Управління СБ України у Львівській області, зазначили в ЛОДА.

Також про підозрілі об'єкти та людей повідомляйте у Поліція Львівської області.

«Тривалість комендантської години у нашій області залишається незмінною – з 00:00 до 05:00. Це означає, що з 00:00 до 05:00 не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток і документів, які посвідчують особу», – додав очільник області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: