Львівський громадський транспорт курсуватиме зі змінами через напівмарафон

напівмарафон у Львові
Напівмарафон у Львові у липні 2023 року/архів ІА Дивись.info

12 травня у Львові пройде другий від початку повномашстабної війни РФ проти України напівмарафон під гаслом «Не зупиняйся!». Деякі міські вулиці будуть перекритими, тож громадський транспорт курсуватиме зі змінами.

Про це попередили у міській раді.

Напівмарафон у Львові 12 травня

Він присвячений воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам та кожному, хто наближає перемогу України. Відтак 100% від усіх стартових внесків буде спрямовано на реабілітацію та адаптацію людей у центрі НЕЗЛАМНІ.

Серед учасників напівмарафону —  військовослужбовці ЗСУ і ветерани, які отримали тяжкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі НЕЗЛАМНІ. Зокрема, Володимир Рудковський, військовий, який втратив ногу під час контрнаступу на Запорізькому напрямку і зараз допомагає побратимам з реабілітацією, зі своєю однорічною донечкою візьме участь у дитячих забігах. А керівник проєкту «Ігри Героїв» Юрій Козловський долатиме дистанцію 21 км на протезі.

Разом з учасниками бігтимуть і спеціальні гості: співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч і блогерка Меліса Садик.

Доступні дистанції:

  • півмарафон (21 км);
  • 10 км;
  • 5 км;
  • 1 км (спеціальний «Забіг подяки»);
  • командна п'ятірка;
  • дитячі забіги.

11 травня буде організована видача стартових пакетів усім учасникам, а також відбудуться дитячі забіги на 100 м і 500 м. 

А 12 травня пройдуть забіги на 1, 5, 10, 21 км і командна пʼятірка. У межах події відбудеться і спеціальний забіг на 1 кілометр — дистанція «Забіг подяки».

Зареєструватися на напівмарафон можна на офіційному веб-сайті заходу тут до 6-го травня включно. Організатори запрошують всіх українців, незалежно від наявності бігового досвіду, долучитись до забігів і висловити підтримку людям, які не зупиняються і борються за наше майбутнє.

Буде також онлайн-марафон. Тобто всі вище вказані дистанції можна буде пробігти онлайн із будь-якої точки України або світу.

Вартість участі у напівмарафоні залежить від дистанції. Мінімальна вартість - 300 грн за 1 км. Онлайн-забіг коштує 100 грн», - розповіла, співорганізаторка півмарафону у Львові від NewRun Оксана Сученко.

Також буде коротка символічна дистанція, участь у якій візьмуть наші Герої. У межах півмарафону вони пройдуть 70 м.

Перекриття вулиць у Львові

У неділю, 12 травня, на час забігів, з 8:30 до 13:45 год частину вулиць перекриють для руху транспорту. Зокрема, тимчасово закритими будуть:

  • пл. Галицька (перетин з вул. Галицькою) – просп. Т. Шевченка – вул. Дж. Дудаєва вул. С. Томашівського – вул. М. Скорика – пл. Є. Маланюка  –  вул. М. Вороного  –  пл. А. Міцкевича  – просп. Свободи –  пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського до вул. Б.Хмельницького. 
Інфографіка: ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: