Люди у потребі отримають Великодні сніданки у Львові

ілюстративне фото/ЛМР

З нагоди світлого свята Воскресіння Христового для незахищених та малозабезпечених мешканців Львівської громади управління соціального захисту та підпорядковані установи підготували низку заходів. Серед них – Великодні сніданки, які відбуватимуться у двох локаціях міста: Українському католицькому університеті та філії соціальної роботи з бездомними людьми центру «Джерело».

Про це повідомляє міська рада.

У Великодню неділю управління соціального захисту Львівської міської ради, у співпраці з Українським католицьким університетом, організовує сніданок для 150 потребуючих мешканців Львівської громади. Сніданок відбудеться о 10:00 у приміщенні студентської трапезної УКУ (вул. Козельницька, 2А).

Гості куштуватимуть традиційні страви українського великоднього столу: паску, яєчка, сир, масло, м’ясні наїдки, тушкована капуста з м’ясом, салат, бурячки з хроном, солодощі та узвар. Передуватиме сніданку спільна молитва та освячення пасок. До слова, паски та солодощі надали місцеві підприємці, за що місто щиро дякує.

Накриють великодній стіл для півсотні людей, які не мають домівки і користуються послугами філії соціальної роботи з бездомними людьми центру соціальних послуг «Джерело» (вул. Кирилівська, 3а).

«Будуть усі традиційні великодні українські страви: паска, яйця, ковбаска, хрін, борщик,  узвар, солодощі та інші наїдки. Розпочнеться трапеза орієнтовно о 09:00. До організації трапези традиційно долучилися релігійні громади Львова, благодійники та підприємці. Зокрема, допомагає Корпорація добрих справ», - розповіли у філії соціальної роботи з бездомними людьми центру «Джерело».

Зазначимо, що Великодня трапеза у філії соціальної роботи з бездомними людьми відбувається щороку, ще з часу відкриття установи.

У модульному містечку, що на Сихові, проведуть Молебень за наших захисників. Згромадження отців Салезіян передасть паски родинам, які мешкають у модульному містечку та у прихистку на вул. Тернопільській. А в суботу, 4 травня, для людей з інвалідністю освятять ці пасочки місцеві священники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: