На Великдень у містечку на Сихові помолились за перемогу України

24
Фото – Романа Балука для Львівської міської ради

На Великдень у найбільшому модульному містечку Львова, де мешкають вимушено переміщені українці, окрім святкових частувань, помолилися Молебень за наших захисників і захисниць та перемогу України. До мешканців завітали мер Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Раніше згромадження отців Салезіян передало паски родинам, які мешкають у містечку та у прихистку на вул. Тернопільській, 8. А напередодні для людей з інвалідністю ці пасочки освятили місцеві священники.

«Війна об’єднала нас усіх в одну велику родину. І жоден ворог не може забрати право на духовність і на близькість з Богом. Адже сьогодні, окрім святкових частувань, молимось за перемогу України і возвеличуємо Воскресіння Христа», - наголошує керівник Центру соціальної підтримки Володимир Головатий.

Нагадаємо, сьогодні також для потребуючих мешканців Львівської громади приготували Великодні сніданки. Людей пригощали у двох локаціях міста: Українському католицькому університеті та філії соціальної роботи з бездомними центру «Джерело». Традиція проведення таких частувань для потребуючих людей у Львові триває понад 16 років. Святкові столи накривають Львівська міська рада спільно із церквами, релігійними і громадськими організаціями та спільнотами.

Читайте також, як святкують Великдень у різних країнах світу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: