Трускавецький клуб «Нафтуся» став срібним призером чемпіонату України з волейболу

Безымянный

У регулярному чемпіонаті трускавчанки посіли друге місце у турнірній таблиці та вийшли до півфіналу змагань.

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

В ½ фіналу в Хирові дівчата обіграли третю команду Вищої ліги – ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ-ДЮСШ Орбіта» зі Запоріжжя.

У фінальній серії за золоті нагороди волейболістки «Нафтусі» зустрілися зі суперницями з Кам’янського – СК «Академія Прометей». Трускавчанки поступилися у двох матчах та посіли друге місце чемпіонату України серед команд Вищої ліги.

«Скільки сил, емоцій, часу потрачено – не злічити! Дякуємо кожній гравчині, тренерському складу, керівництву клубу! Друга сходинка дозволяє піднятися у класі та спробувати свої сили у волейбольній Суперлізі України!» – зазначили у команді.

За підсумками сезону у Вищій лізі серед жінок найкращою зв'язуючою стала гравчиня «Нафтусі» Ксенія Мазур, а найкращою ліберо – Тетяна Гращенко.

Родзинкою церемонії нагородження стало освідчення центральній блокуючій команди Юліяні Денис. На пропозицію одруження дівчина відповіла згодою.

«У тих громадах, де є чітка, послідовна і збалансована політика щодо розвитку масового спорту, водночас і бачимо результати та вагомі досягнення в спорті вищих досягнень. Минулого тижня вітали БК «Самбір», які здобули срібні медалі Вищої ліги України з баскетболу серед чоловіків. А сьогодні захоплюємося досягненнями жіночої команди», – підсумував керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як. Дякую гравчиням, тренерам, керівництву та партнерам клубу за ті емоції, які команда дарувала впродовж сезону. Особливо запам’яталася переможна гра в Кубку України над командою Суперліги – тернопільською «Галичанкою»».

Читайте також: Дзюдоїсти Львівщини вибороли нагоди на чемпіонаті та Кубку України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: