Хірург із США лікуватиме дітей із вадами хребта у Львові: як записатися

лікар
Фото ілюстративне: canva

З 13 до 22 травня провідний лікар зі США Марк Диржка допомагатиме своїм колегам з дитячої лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання Львова лікувати дітей з вадами хребта.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Там розповіли, що медики будуть консультувати та оперувати пацієнтів з такими вадами хребта: викривленнями, вродженими і набутими аномаліями розвитку, нестабільністю хребців тощо.

Крім того, з американським хірургом також працюватиме американський нейрофізіолог Браян Дембоскі. Вони поділять знаннями та досвідом з українськими колегами.

«Разом ми хірургічно будемо лікувати такі види викривлення хребта, як сколіоз; патологічний кіфоз; лордоз; вроджені аномалії розвитку. Американські спеціалісти оперуватимуть, здебільшого, дітей із комбінованими сколіозами та їхніми ускладненнями. Станом на зараз уже заплановано 9 складних хірургічних втручань», - зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Для того, що потрапити на консультацію до медиків, потрібно зареєструватись за посиланням тут.

Крім того, телефон для довідок: 0800333003. 


За інформацією Першого медичного об'єднання Львова, Марк Диржка – провідний спінальний хірург Пресвітеріанської лікарні Нью-Йорка (підрозділ Колумбійського університету), яка неодноразово потрапляла до рейтингу найкращих медичних установ США та світу. До Львова хірург приїде уже втретє.

Раніше ми повідомляли, що у Львові американські хірурги почали оперувати воїнів із щелепно-лицевими травмами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: