Працівник ТЦК кермував у стані наркотичного сп’яніння на Львівщині

ілюстративне фото/panorama.if.ua

Суд Яворівського району Львівщини визнав працівника районного ТЦК Романа Г. винним у керуванні транспортним засобом у нетверезому стані. Військового зупинили за кермом легковика з ознаками наркотичного сп’яніння. Суд встановив йому штраф у розмірі 17 тис. гривень та річну заборону керувати транспортними засобами.

Про це йдеться у судовому реєстрі.

Зазначено, що працівник РТЦК у Радехові Роман Г. 18 березня 2024 року керував автомобілем Renault Megane Coupe у Яворові з ознаками наркотичного сп’яніння (порушення мови, координації рухів, зірниці очей не реагують на світло). Військовий відмовився пройти перевірку у медзакладі, на нього склали протокол про нетверезу їзду.

У суді Роман Г. заперечив свою провину у керуванні транспортним засобом під впливом наркотиків. Він стверджував, що не пройшов медичний огляд, бо квапився. Справу розглянула суддя Наталія Швед, яка оглянула усі матеріали, в тому числі й відеозапис з місця зупинки, на якому було видно, як Роман Г. підтвердив, що вживав наркотики напередодні.

Суддя визнала працівника ТЦК винним у керуванні транспортним засобом у нетверезому стані. Його зобов'язали сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень та заборонили керувати транспортними засобами рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: