Сімох ухилянтів затримали на Львівщині

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Прикордонники вкотре затримали сімох ухилянтів, які намагатися незаконно перетнути українсько-польський кордон. Серед затриманих мешканці Львівської, Волинської, Київської та Донецької областей.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Як йдеться в повідомленні, чотирьох порушників зафіксували системи спостереження на ділянках відділень «Грушів» та «Мшанець». Прикордонники затримали жителів Львівської та Київської областей за кількасот метрів до державного кордону. Ще двох чоловіків було затримано на ділянці відділу «Нісмичі». Прикордонний наряд помітив підозрілих осіб, які рухалися до кордону. Перевіривши інформацію, група реагування затримала двох жителів Волині.

Крім того, інспектор відділу «Сянки» на залізничній станції виявив уродженця Донецька, який не зміг пояснити мету свого перебування в прикордонній зоні. Під час бесіди чоловік зізнався, що мав намір незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску. Всіх затриманих порушників доставили до прикордонних підрозділів, аби встановити особи а притягнути їх до відповідальності. Суд вирішить їхню подальшу долю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: