Двоє волонтерів зі Львівщини загинули у ДТП під час поїздки на фронт

всапмиро

На Житомирщині трапилась важка ДТП за участі трьох авто, які через зіткнення загорілись. У аварії загинули двоє червоноградських волонтерів: Віталій Дубас та Борис Голод.Про

Про ДТП повідомила Поліція Житомирської області вчора, 8 травня.

Правоохоронці зазначили, що аварія трапилася близько 04:30 поблизу с. Миколаївка Звягельського району. За попередніми даними, DAF зіткнувся із вантажівкою Mersedes Benz Atego, що стояла на узбіччі. Після цього з автомобілем DAF зіткнувся мікроавтобус Mersedes Vito, що рухався в попутному напрямку. Через зіткнення відбулося займання всіх автомобілів. У ДТП загинули два пасажира мікроавтобуса Mersedes Vito.

Пізніше Червоноградська міська рада повідомила, що одним із загиблих є місцевий волонтер, батько шести дітей Віталій Дубас – він їхав з гуманітарним вантажем на передову.

Віталій Дубасю/Червоноградська міська рада

Зголом з'явилася інформація про другого забиблого — 22-річного волонтера Бориса Голода – мешканця Белзької громади. Він працював та волонтерив у Червонограді. Спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову.

Борис Голод/Червоноградська міська рада

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: