Четверта футбольна команда Львівщини виграла Кубок України серед аматорів

Футбольний клуб «Миколаїв» виграв Кубок України серед аматорів
Футбольний клуб «Миколаїв» виграв Кубок України серед аматорів/управління спорту ЛОВА

Футбольний клуб «Миколаїв» виграв Кубок України серед аматорів. На шляху до фіналу «Миколаїв» в 1/8 фіналу пройшов «Медобори» із Зеленого Тернопільської області, у чвертьфіналі – СК «Вільхівці» із Закарпаття, у півфіналі – «Blago-Юність» із Верхні Івано-Франківської області.

Про це повідомили в управлінні спорту Львівської обласної військової адміністрації.

За золоті нагороди миколаївці змагалися зі «Штурмом» з Іванкова, що на Київщині. Фінальна частина змагань також складалася з двох матчів. У першому поєдинку, який був для команди Львівщини виїзним, суперники зіграли внічию – 2:2. А 8 травня у Миколаєві відбувся матч-відповідь, від якого й залежала доля трофею. 

Наприкінці другого тайму миколаївець Назар Цюпка забив гол, вивівши команду вперед. Але гравець «Штурму» Денис Хруль у  компенсований час зрівняв рахунок. У підсумку – знову нічия, але з рахунком 1:1. 

Завдяки більшій кількості забитих на виїзді голів (таке правило діє в аматорському футболі) трофей дістався футбольному клубу «Миколаїв».

До речі, Назар Цюпка став найкращим бомбардиром Кубка України серед аматорів, відзначившись у турнірі п’ятьма голами.

«Миколаїв» став четвертою командою Львівщини, яка завоювала Кубок аматорів України. Раніше цей трофей здобували жовківський«Гарай» (2002-го року), кам'янко-бузькі «Карпати» (2006-го року) і соснівський «Гірник» (2015-го року)».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: