На які професії на Львівщині найбільший попит

професії
ілюстративне фото/eduhub.in.ua

З січня і до 20 травня поточного року 5,7 тис. працедавців Львівської області заявили про наявність майже 25,6 тис. вакансій, у тому числі й 3,9 тис. пропозицій роботи зібрали з інших джерел.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Найбільше бракує кваліфікованих робітників з інструментом (швачок, пекарів, слюсарів, електрогазозварників, верстатників деревообробних верстатів, електромонтерів, малярів, бетонярів), працівників сфери торгівлі та послуг (кухарів, продавців, касирів, офіціантів, барменів, охоронників, перукарів), а також робітників з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою устаткування і машин (водіїв, операторів котельні, токарів, фрезерувальників, виробників морозива, складальників виробів тощо).

Працедавці також шукають інженерів різного профілю, лікарів (сімейних, фізичної та реабілітаційної медицини, терапевтів, невропатологів, травматологів, психіатрів), бухгалтерів, вчителів, медичних сестер.

У сільськогосподарському секторі пропонують роботу трактористам-машиністам, агрономам, водіям, тваринникам.

Серед представників найпростіших професій неабиякий попит мають прибиральники, підсобні робітники, вантажники та двірники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: