У Львові п’яний водій скоїв ДТП та звинуватив у ній жінку

xf7s65---c808x456x50px50p-up--966e1a422de30cf05e51118a1b01137a
скрін з відео

Вчора ввечері у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода за участі нетверезого керманича.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Близько 20:00 надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на вул. Жасминовій. Прибувши на місце, правоохоронці опитали очевидців та переглянули записи з камер спостереження.

Відеоматеріали засвідчили, що 41-річний чоловік, керуючи Volkswagen Passat, під час руху заднім ходом допустив зіткнення з припаркованим Ford Fusion. Однак після інциденту він відігнав авто в інше місце та почав заперечувати свою причетність.

Водій стверджував, нібито за кермом перебувала жінка, що стояла поруч із автомобілем. Втім, записи камер спостереження чітко зафіксували, що саме чоловік сидів на водійському місці під час ДТП, а жінка перебувала на вулиці біля транспортного засобу.

В міру спілкування з порушником, у поліцейських виникла підозра, що він перебуває у нетверезому стані. Від проходження відповідного освідчення 41-річний львів'янин відмовився.

За даним фактом на чоловіка були складені два адміністративні протоколи - за керування транспортним засобом в стані сп'яніння та скоєну дорожньо-транспортну пригоду. Йому загрожує штраф та позбавлення права керування на певний термін.

Нагадаємо, що у Львові внаслідок ДТП травмовано одного з водіїв авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: