Як швидко досягти успіху в режимі «Турбо» в Dota 2

кіберспорт
Фото з сайту https://depositphotos.com/

Dota 2 є однією з найпопулярніших кіберспортивних дисциплін у світі. Щоб підтримувати інтерес гравців до продукту, розробники постійно роблять певні оновлення, завдяки яким вносять зміни до власного творіння. Так, колись був доданий особливий режим під назвою «Турбо». Він досі є досить популярним серед гравців та регулярно змінюється. Режим «Турбо» — це швидка версія звичайного матчу. Особливість його полягає в тому, що потрібно зробити те саме, проте за менший проміжок часу. Гравці отримують більшу кількість золота, досвіду та досить швидко мають можливість вступати у командні бої. Серед інших особливостей можна виділити послаблену міць веж, пришвидшений термін повернення до гри після смерті. Рошан з'являється не так повільно, як в основному режимі. Кур'єри в режимі «Турбо» не отримують шкоди та доставляють предмети швидше, ніж завжди. 

З того часу розробники постійно щось змінюють для того, щоб зробити цей тип матчу максимально цікавим для гравців та підтримувати їхній інтерес до гри. З часом кіберспортсмени зрозуміли, як краще грати в цей режим та виокремили для себе декілька головних правил, за допомогою яких можна частіше перемагати своїх суперників. Вигравати можна не тільки на ігровій мапі, а ще й у реальному житті. Використовуйте свої знання Dota 2 вдало та отримуйте призи. Для цього переходьте за посиланням — https://ggbet.ua/uk-ua/esports та робіть влучні прогнози. Насолоджуйтеся улюбленою кіберспортивною дисципліною, дивіться матчі та перемагайте!

Існує багато різноманітних фішок, що дозволяють підвищити власні шанси на перемогу. Проте варто виокремити головні, якими здебільшого користуються гравці. Ці правила не є складними, достатньо лише декілька разів повторити їх для того, щоб запам'ятати послідовність дій. 

Користуємося Boots of Speed правильно та ефективно 

Варто відразу продавати чоботи після встановлення вардів. Це пояснюється дуже просто. Після старту гри ви одразу отримуєте певну кількість грошей для купівлі першочергових предметів. На них варто придбати Boots of Speed, що пришвидшують пересування персонажу. Завдяки чому гравець може швидше за суперника досягти певної точки на мапі, встановити вард для того, щоб мати достатню видимість та спостерігати за пересування ворогів. Одразу після цього варто продати чоботи та придбати інший потрібний предмет. Якщо все зробити швидко протягом 30 секунд, то можна компенсувати повну вартість чоботів та одразу придбати на заміну щось корисніше. Подібна тактика використовується для того, щоб побачити ворожі варди, виявити розташування героїв, які чекають на ваше появлення у темряві для несподіваної атаки, отримати потрібну руну або просто зайняти максимально вигідну позицію на мапі.

Управляйте кур'єром за допомогою Iron Branch

Режим «Турбо» відрізняється тим, що кур'єр не отримує шкоди від атак суперників, має обмежені маршрути для пересування та функціонал. Для підвищення ефективності цього персонажу здійснюйте керування вашим кур'єром за допомогою Iron Branch. Приклад дій наступний: перед початком битви з суперником прибираємо з інвентарю цей предмет і наказуємо кур'єру його підібрати. За таких обставин він зможе опинитися досить близько до місця битви та одразу підібрати втрачений Гем. Або ж можна використовувати цю тактику для того, щоб покращувати коштом кур'єра видимість на мапі без використання вардів. Варто просто зупинити його у потрібній локації. Слід зазначити, що можна використовувати будь-який предмет для виклику кур'єра, просто одразу повертаючи його назад до інвентарю. Проте краще перестрахуватися та робити це з дешевим Iron Branch. 

Ефективно використовуйте наявні гроші

Режим «Турбо» відрізняється тим, що тут у гравців багато грошей. Деякі геймери роблять помилку, не користуючись ними у певний проміжок гри, оскільки вже купили все, що хотіли. Варто зрозуміти, що завдяки великому бюджету можна підвищити власні шанси на успішний результат матчу. Якщо ви перебуваєте на базі, то можна придбати Транквіл, Ring of Health чи Void Stone. Це пришвидшить відновлення здоров'я та виграє вам декілька секунд часу у цьому режимі. Як тільки використали предмети, одразу продаєте. Якщо опинилися біля таємної крамниці, то можна тут придбати Ring of Tarrasque, наприклад. 

Під кінець гри, коли ви зберігаєте гроші для купівлі собі байбеку у разі смерті, варто активно придбавати та продавати Аганім. Використали у потрібний момент та позбавилися, нічого не втрачаючи. Ця тактика гарно застосовується, якщо вашу команду активно пресингують на базі. Предмет дозволить ефективно захищатися собі та допомагати іншим членам команди.

Головне — це пристосуватися до швидкого темпу гри, коли рішення приймаються за лічені секунди. Використовуйте будь-яку можливість, щоб випередити опонентів та здобути перевагу для подальшого досягнення переможного результату.

Головна світлина https://depositphotos.com/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: