У Львові всьоме відбувся благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили»

18
Фото – Романа Балука для Львівської міської ради

Метою велопробігу було зібрати 1 мільйон гривень для Західноукраїнського дитячого медичного центру

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Велопробіг організували благодійний фонд «Запорука» та Арсен Мірзоян, аби зібрати 1 мільйон гривень на спеціалізований простір у Західноукраїнському дитячому медичному центрі у Львові. 

«Сьомий рік поспіль збираємо кошти для потреб дитячого медичного центру. Цього разу хочемо на першому поверсі у приймальному відділенні створити маніпуляційну з можливістю хірургічного втручання, щоб можна було швидко надати допомогу, оглянути дитину і призначати подальші дії та лікування. Цього року у нас дощить вперше за сім років, але попри те, у нас гарний настрій, учасники прийшли, і приходять всі ті самі родини, які підтримують нас з року в рік, і це дуже гріє.

Частина загальної суми, а саме 220 500 гривень, була зібрана завдяки благодійним внескам партнерів та учасників велопробігу. Більша частина суми була додана від Львівської міської ради, яка щорічно долучається до заходу й підтримує маленьких пацієнтів», - розповіла Наталія Болібрух, керівниця львівського осередку БФ «Запорука».

У події взяли участь близько 150 учасників, більшість приходили родинами та з дітьми.

Фото – Романа Балука для Львівської міської ради

«Ми вирішили долучитися, тому що це має значення – допомога, підтримка один одного. Я прийшла з дітьми – щоб і вони могли підтримувати інших, і хочеться їх цього навчити. Я пояснила, з якою метою цей захід, і вони підтримали таку мету. Дощ трохи налякав зранку, але ми вирішили – намокнемо, але будемо разом і будемо щасливі, що зробили щось хороше», - поділилася враженнями учасниця Оля Кубашик.

Подія розпочалась з руханки у центрі міста. Опісля учасники стартували від Оперного театру до вулиці Липинського – і назад. Під час події на локації велопробігу працював ярмарок, де можна було провести час з друзями, поласувати смаколиками і придбати яскравий мерч на спогад про цей день.

«Це гарна традиція, і дуже гарно, що доєдналась до нас мерія, міський голова – і своєю участю, і фінансуванням», - наголосив Арсен Мірзоян. 

Читайте також: Львівський ярмарок смаку на одному майданчику об’єднав понад 50 виробників з різних куточків України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: