Mercedes-Benz AMG: особливості та популярні моделі

Mercedes-AMG

Перш ніж придбати автомобіль німецького концерну Mercedes-Benz Group AG, майбутній власник завжди вивчає комплектації. Окрім базової, часто зустрічається особлива з приставкою AMG. Це Mercedes-Benz, які мають спортивні акценти та привертають увагу прихильників динамічної їзди.

Якщо ви хочете придбати німецьке авто без переплат, зверніться до офіційного дилера. В Україні це СП ТОВ «Автомобільний Дім Україна-Мерседес-Бенц», компанія з власним салоном у Києві. Тут не тільки допоможуть вибрати найкращу модель, а й запропонують якісне обслуговування за стандартами бренду.

Mercedes-AMG: що це за автомобілі

Зараз так називається підрозділ німецького концерну, який спеціалізується на випуску більш потужних серійних авто зі спортивними характеристиками. Спочатку це була окрема компанія, заснована у 1967 році колишніми інженерами Daimler-Benz. До 1990 фірма була незалежною та займалася підвищенням потужності авто Мерседес.

Саме того року представники Daimler-Benz підписали договір про партнерство з тюнінг-ательє AMG. У 1999 німецький концерн придбав контрольний пакет акцій, а у 2005 окрема компанія, як така, перестала існувати й перетворилась на підрозділ Mercedes-AMG GmbH. Автомобілі, випущені під цією назвою, мають більш агресивний дизайн, покращену продуктивність та високу потужність.

Зараз цей структурний підрозділ відповідає за всі процеси, що стосуються розвитку шасі, системи приводу, підвіски, гальм, двигуна. Компанія не просто активно працює над підвищенням потужності авто, а й випускає власне обладнання. Це різноманітні силові агрегати, легкосплавні диски, КПП-автомати з подвійним зчепленням та інша продукція. З 1996 року AMG займається постачанням перегонових автомобілів для «Формули 1».

Які моделі Mercedes-AMG доступні

Якщо вас приваблює агресивний дизайн та їзда на швидкості, варто звернути увагу саме на цю комплекцію. За потреби такий пакет можна замовити опційно, щоб отримати спортивний екстер’єр або інтер’єр. Якщо хочеться оцінити потужність обладнання цього підрозділу німецького концерну, варто вибрати комплектацію AMG Performance.

Серед популярних в офіційного дилера моделей варто виділити наступні:

  • хетчбек A-Class. У цьому авто фірмові елементи гармонійно поєднуються зі спортивними ー наприклад, подвійними трубами, розташованими в задній частині;
  • седан Mercedes-AMG C43 4MATIC. Сподобається прихильникам швидкості, адже у цій моделі встановлено чотирициліндровий турбодвигун, створений за технологіями, що використовують для «Формули 1»;
  • універсал Mercedes-AMG C 43 4MATIC. Динамічний характер та ексклюзивна панель приладів ー головні особливості цього автомобіля.

У серії AMG випускаються також позашляховики, родстери, купе, які мають оригінальні спортивні характеристики.

«Джерело: сайт https://mercedes-benz.kiev.ua».

Головна світлина https://depositphotos.com/

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: