Нова платформа Strichka: покликана об'єднати українських активістів по всьому світу

ілюстративне фото/ Strichka

Для українців, які проживають за межами своєї Батьківщини, запустили нову платформу Strichka. Вона покликана стати важливим ресурсом для поширення інформації про Україну та підтримки активістів за кордоном.

Про це повідомили на сторінці спільноти.

Одним із ключових елементів платформи є «Посібник активіста» або «Посібник з народної дипломатії». У ньому можна знайти рекомендації та поради, як протистояти російській пропаганді та що розповідати про Україну за кордоном. Організатори платформи надихнулися досвідом народної дипломатії Ізраїлю, що свідчить про високий рівень організації та прагнення до ефективної комунікації на міжнародній арені.

Платформа Strichka також пропонує користувачам приєднуватися до окремих груп для українців по всьому світу. Ці групи забезпечують доступ до інформації від місцевих громадських організацій та об’єднань щодо актуальних подій і заходів. Користувачі можуть знайти ці спільноти в розділі «Спільноти по країнах», які створені в таких країнах, як Польща, США, Німеччина, Франція, Італія, Болгарія, Латвія, Португалія, Великобританія, Фінляндія, Норвегія, Туреччина, Іспанія, Швеція та Кіпр.

Доступ до платформи Strichka можна отримати, завантаживши додаток на Google Play  або App Store. Також можлива реєстрація через вебверсію платформи.

Активісти та очільники організацій українців за кордоном мають можливість ділитися своїми ідеями, організовувати акції, вести календар заходів і публікувати анонси. Учасники можуть обговорювати важливі події та проєкти, пов’язані з Україною, у групі «Говорять українці», яка доступна для всіх користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: