Доступно.UA підтримало медіашколу ІA.Дивись.info

photo1718800461
Фото/ із інтстаграму медіашколи

Громадська організація Доступно.UA підтримала медіашколу ІA.Дивись.info. Зокрема, вони розповіли підписникам, що тут можуть безкоштовно навчатися діти з інвалідністю та діти загиблих героїв.

Про це повідомляє  Доступно.UA.

«Медіа «Дивись.info» створило інклюзивну медіашколу для дітей. Навчання для учнів з інвалідністю безоплатне. Про школу: це серія занять для дітей, яким цікаво спробувати себе у світі медіа та опанувати навички створення контенту», — розповіли в Доступно.UA.

«Ми дуже дякуємо Доступно.UA за інформаційну підтримку, за їх допомогою про нас зможуть дізнатись ще більше діток. Це важливо, адже можливість займатися тим, що подобається, має бути у всіх охочих. І дякуємо за натхнення, бо саме Доступно.UA надихнуло нас на створення інклюзивної школи», — зазначила головна редакторка медіа Марія Панчишин.

Про медіашколу IA.Дивись.info

У медіашколі IA.Дивись.info заняття підійдуть дітям від 6-ти років, які хочуть пов’язати своє життя зі світом медіа та всім, що оточує людину, яка працює в інформаційному полі.

Школа заснована у 2019 році. І має вже понад 500 випускників. Велика частина з них зараз працюють у сфері медіа.

Серед викладачів — медійники із понад п’ятнадцятирічним досвідом роботи, зокрема у друкованих виданнях, на онлайн-платформах та на телебаченні. Загалом до школи залучені понад 15 викладачів із різних сфер: телеведучі, журналісти, редактори, відеооператори, звукорежисери, режисери монтажу, актори, смм-ники, таргетологи.

Програма побудована так, що діти можуть самі обирати, у якому ключі будуть розвиватися. Медіашкола передбачає групові та індивідуальні заняття. Локація: с. Сокільники.

Програма побудована так, що діти можуть вибирати, у якому напрямку вони хочуть розвиватися:

  • робити тіктоки та телевізійні програми
  • знімати на камеру/фотоапарат/телефон
  • використовувати звичайні побутові предмети як професійну техніку.

Медіашкола підійде для дітей віком від 6 до 17 років.

Для запису та додаткової інформації звертайтесь за телефоном: 093 75 64 575, Марія або на сторінку медіашколи тут.


Доступно.UA — громадська організація, яка розповідаємо про життя людей з інвалідністю та розвінчуємо міфи про них, а також працює над створенням тренду доступності в Україні. Громадську організацію заснували в 2015 році Дмитро Щебетюк і Марго Гонтар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: