На Львівщині без електропостачання залишилося більше 400 населених пунктів. ОНОВЛЕНО

news-image-1200-1585899488629

Зараз у різних містах та селах Львівщини над відновленням електропостачання працюють 430 енергетиків, задіяли 150 одиниць спецтехніки

Про це повідомив очільник області Максим Козицький.

"Внаслідок несприятливих погодних умов 418 населених пунктів залишились без електропостачання. З них – 155 знеструмлено повністю, 263 – частково. Відключення діють в усіх районах області" - написав він.

ОНОВЛЕНО

У Львові впало 3 опори вуличного освітлення та зафіксовано три пориви мереж вуличного освітлення, повідомляє Львівська міська рада. 

Також пошкоджені лінії електропередач. Відтак можуть бути перебої зі світлом. До ліквідації пошкоджень Львівобленерго залучило  додаткові аварійні бригади. 

Також через падіння гілок були незначні обриви контактної мережі, відтак тимчасово не курсували трамваї №6 та №7. Через падіння дерев на пл. св.Юра було зупинено курсування тролейбусів №22, №23 та № 30. Станом на 16:30 рух тролейбусів відновлено. Зараз весь електротранспорт курсує у звичному режимі. 

«Дякую, що всі оперативно приступили до ліквідації наслідків буревію. Важливо, щоб всі повалені дерева були забрані в максимально стислі терміни, щоб всі проїзди були відкриті. Прошу всі служби максимально оперативно відреагувати на всі звернення, які надійшли на Гарячу лінію міста», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

До слова станом на 16:00 год. на Гарячу лінію міста надійшло 163 звернення щодо негоди. 

Нагадаємо, що сьогодні у Львові вдень 22 червня пройшла потужна злива, яка призвела до повалення дерев, пошкодження дахів та ліній електропередач

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: