Україні запустили онлайн-мапу безкоштовних освітніх просторів: які є на Львівщині

молодь
Ілюстративне фото/Shutterstock

В Україні створили інтерактивну мапу молодіжних просторів, освітніх хабів та освітньо-культурних центрів, які пропонують безкоштовне навчання та дозвілля для дітей, молоді й дорослих. Наразі вона включає близько 100 просторів.

Про це ІА Дивись.info повідомили автори проєкту – освітньо-культурний Гончаренко центр.

Там кажуть, ця мапа — перший в Україні зручний інструмент, котрий збирає всі освітні простори, хаби та центри для безкоштовного навчання.

«Ми хочемо, аби кожна людина, незалежно від місця проживання, мала доступ до безкоштовної якісної освіти. Саме тому наша мапа охоплює якомога більшу кількість населених пунктів — як великих міст, так і маленьких селищ та сіл. Ми додали на мапу десятки молодіжних центрів, освітніх просторів та карʼєрних хабів — всі вони пропонують можливості для безкоштовного навчання й  саморозвитку», — діляться у команді.

Наразі на мапу нанесли майже 100 точок, які функціонують у різних регіонах країни для дітей, підлітків та дорослих. Усіх охочих закликають долучатись до оновлення мапи та допомогти зі збором інформації – ще не позначені простори та хаби можна надсилати на електронну пошту [email protected]

Які простори є на Львівщині

Наразі на мапі позначили кілька локацій— МолоДвіжЦентр.Львів на вулиці Скорика, 31, а також мережу освітніх хабів. Туди ж належить Дитяча точка «Спільно» від ЮНІСЕФ.

«Ми постійно оновлюємо мапу, аби нанести на неї ще більше населених пунктів та просторів. Якщо ви знаєте, що у вашому містечку чи селі є такий освітній простір, напишіть нам на пошту, і ми додамо його на мапу», — додають ініціатори проєкту. 

Переглянути мапу можна за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: