У Львові запрацював ще один центр рекрутингу

Центр рекрутингу 93-ї бригади «Холодний Яр»
Центр рекрутингу 93-ї бригади «Холодний Яр»/Роман Балук

У Львові запрацював перший рекрутинговий центр 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Тут можна дізнатись більше про службу у бригаді, актуальні вакансії та обрати бажану професію у війську.

Про це повідомили у міській раді у середу, 26 червня.

Зараз бригада шукає діловодів, водіїв, кухарів, пілотів дронів, інженерів, розвідників, артилеристів і танкістів, а також інших фахівців. Тому запрошують усіх охочих долучатися до війська.

Особливістю центру буде те, що він також забезпечуватиме комунікацію між командуванням бригади та родинами військових, тобто буде соціально орієнтованим.

Центр рекрутингу діє на вул. Генерала Чупринки, 38, із 09:00 до 17:00. Контакти: з питань рекрутингу – 0660651021, [email protected]; зв’язок з бригадою – 0674590439, [email protected].

93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр»

Бригада «Холодний Яр» однією з перших стала на захист України від російських окупантів у 2014 році. Її бійці першими застосували Байрактар на полі бою, першими взяли в полон російських окупантів 24 лютого 2022 року, і першими проривали російський фронт під час Харківського контрнаступу.

Рекрутингові центри у Львові

До слова, загалом у Львові діє уже 6 центрів рекрутингу, де можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії та поспілкуватися з представниками бригад. Це: центр рекрутингу української армії, бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, батальйону «Вовки Да Вінчі» та 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: