Що нового в iPhone 15 Pro Max

Screenshot_16
iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max, випущений Apple в 2023 році, має декілька оновлень у порівнянні з попередніми моделями. Висока планка якості від розробників смартфону утримується, і покупці вибирають його для себе не лише через гарний дизайн, а й завдяки широкій функціональності.

Огляд iPhone 15 Pro Max

Користувачі, які вибирають для себе новий гаджет, мають знати основні нововведення:

  1. Титановий корпус iPhone 15 Pro Max робить пристрій легшим і міцнішим. Рамку з матовим покриттям позитивно оцінили покупці, на ній не лишається відбитків пальців, як це було в попередніх моделях із хромованою поверхнею. iPhone 15 Pro Max можна придбати на сайті https://comfy.ua/ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-15-pro-max/ в чотирьох кольорах корпусу: білому, синьому, чорному та натуральному.
  2. Екран займає більше площі, ніж в інших серіях Apple, завдяки зменшеним рамкам, за рахунок цього знизилась вага телефона.
  3. Встановлений новий чип A17 Pro, через який підвищується продуктивність і енергоефективність.
  4. Оснащений 6-ядерними центральним та графічним процесорами та 16-ядерною системою Neural Engine.
  5. Основна камера гаджету (48 Мп) отримала оновлення з покращеною оптикою та сенсорами, що забезпечує кращу якість зображення при низькому освітленні та деталізованіші знімки та відео. Також є надширококутна (12 Мп, діафрагма ƒ/2.2), телефото 2x (12 Мп) з матрицею quad‑pixel і телефото 5x (12 Мп) з діафрагмою ƒ/2.8.
  6. Екран Super Retina XDR (діагональ 6,7 дюйма), з частотою оновлення до 120 Гц забезпечує плавну анімацію та кращу реакцію на дотик.
  7. Функція завжди увімкненого дисплея, яка показує базову інформацію навіть у сплячому режимі.
  8. Порт USB-C, що дозволяє швидше заряджати і спрощує підключення до інших пристроїв.
  9. iOS 17: покращена функціональність операційної системи з оновленим інтерфейсом.
  10. Обсяг пам’яті — 256 ГБ, 512 ГБ та 1 ТБ.

Кнопка Action додає пристою функціональності. Користувачі можуть вибрати такі налаштування: ввімкнення режиму тиші, камери, ліхтарика, створення голосових нотаток, вибір швидкої команди, збільшити розмір зображення, активувати режим доступності.

Це лише основні нововведення, а загалом iPhone 15 Pro Max отримав численні оновлення, що робить його найкращим смартфоном на сьогодні.

 

Автономна робота гаджета

Для більшого за розміром дисплея потрібно більше заряду. Тому iPhone 15 Pro Max оснащений інтегрованим літійіонним акумулятором, що забезпечує триваліший час автономної роботи. Новий процесор відрізняється високою енергоефективністю, пристрій працює довше, ніж при виконанні тих самих завдань на інших моделях.

Час роботи під час розмов може досягати до 29 годин, відтворення відео в потоковому режимі до 25 годин, аудіо — до 95 годин. При активному використанні інтернету та вебсерфінгу заряду вистачить на близько 15–20 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: