У Львові тролейбус потрапив у ДТП: постраждали п’ятеро пасажирів та водій

тролейбус8
ілюстративне фото, архів ІА Дивись.info

Сьогодні, 27 червня, близько 18.00 год. в районі вулиць Стрийська – Гашека тролейбус №25 з’їхав з дороги та в’їхав в опору на узбіччі. Згодом після незначної затримки, рух тролейбусів на цьому маршруті відновили.

Про це повідомили в управлінні транспорту Львівської міської ради.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та Медицини катастроф зазначили, що внаслідок ДТП постраждали водій та п’ятеро пасажирів тролейбуса. Серед них – дитина, яку батько самостійно відвіз у лікарню св. Миколая. Після надання медичної допомоги та огляду дитину відпустили додому.

Також один дорослий постраждалий від госпіталізації відмовився.

«У п’ятирічного хлопчика – рвана рана голови. У лікарні св.Миколая йому наклали 2 шви. Струсу мозку немає. Дитина проходитиме амбулаторне лікування. Дорослих постраждалих доставили до лікарні св.Луки. У двох з них  діагностували струс головного мозку та черепно-мозкову травму. Медики ще їх дообстежують. Пасажира з переломом носа та пасажирку з забоєм правого плеча та саднами правої гомілки  після огляду та надання медичної допомоги відпустили додому. Вони проходитимуть амбулаторне лікування», - повідомили в управлінні охорони здоров’я ЛМР. 

У ЛМР додають, що поки обставини та причини ДТП з'ясовує слідчо-оперативна група поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: