У Львівській громаді проводять опитування про культурні потреби мешканців

image (51)
Ілюстративне фото/Depositphotos.com.ua

Люди, які мешкають у Львівській громаді, можуть пройти опитування та висловитися про події та процеси в культурі, улюблені заклади, а також те, чого бракує і що варто покращити у цій сфері.

Про це повідомили в Інституті стратегії культури (ІСК).

«Ваші відповіді на запитання тематичної анкети від ІСКу допоможуть нам зрозуміти, якими є актуальні культурні потреби та запити мешканців Львівської міської територіальної громади. Результати опитування важливі для оновлення пріоритетів розвитку сфери культури та покращення культурної політики громади — Стратегії розвитку культури», зазначили в ІСК.

Хто може пройти опитування

Заповнити анкету можуть представники Львівської МТГ. Йдеться про людей, які мешкають (тимчасово чи постійно) в одному з 20-ти населених пунктів: міста Львів, Винники і Дубляни, смт Брюховичі та Рудне, села Малехів, Лисиничі, Підбірці, Рясне-Руське, Підрясне, Малі Грибовичі, Ситихів, Великі Грибовичі, Збиранка, Гряда, Воля-Гомулецька, Зашків, Зарудці, Завадів, Малі Підліски.

Як пройти опитування

Анкету потрібно заповнити онлайн. Це займе приблизно 10-15 хв. Вона є анонімною. Збір відповідей триває до 31 липня включно.

Долучитися до онлайн-опитування можна за посиланням тут.


Опитування від Інституту стратегії культури є складовою чергового циклу моніторингу Стратегії розвитку культури Львова / Львівської громади, що передбачає кількісне опитування містян, глибинні інтерв’ю з фахівцями сфери культури та фіксацію появи нових культурних інституцій.


Детальніше про культуру громадської участі у Львові - читайте у нашому матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: