Що подивитися у львівських кінотеатрах: перелік фільмів на липень

Цього місяця у львівських кінотеатрах можна переглянути чимало новинок. Зокрема, в прокаті є фільми про байкерів, історію космічних перегонів між Радянським Союзом та США, сімейні канікул та викрадачів собак і не тільки.

ІА Дивись.info продовжує переглядати розклад кінопоказів у львівських кінотеатрах та складає добірку цікавих фільмів, які можна переглянути там.

«Байкери», 2023 рік

Режисер — Джефф Ніколас

Джефф Ніколас — американський режисер. У його творчому доробку є такі фільми, як-от: «Shotgun Stories», «Знайти притулок», «Грязюка», «Опівнічний спец» тощо.

У сюжеті фільму «Байкери» історія розвитку мотоклубу на Середньому Заході США. Події розгортаються у 1960-х роках. Згодом до клубу доєднуються багато учасників: як початків, так і професіоналів у цій справі. Водночас зібрання байкерів стає не просто субкультурою, але й справжньою місцевою кримінальною бандою.

Де дивитися: Кіноцентр «Горіховий» / Lviv Film Center. Коли: 1-2 липня.

Скриншоти з трейлера до фільму/ ІА Дивись.info 

 «Забери мене на місяць», 2024 рік

Режисер – Ґреґ Берланті

Ґреґ Берланті американський продюсер, сценарист та режисер. Він є автором телешоу «Любов вдівця», а також брав участь у створенні серіалів таких, як-от: «Незвичайна сімейка», «Джек і Боббі», «Стріла», «Зелений Ліхтар».

Кіно «Забери мене на місяць» зняли за сценарієм Роуз Гілрой. У головних ролях можна побачити відомих акторів: Скарлетт Йоганссон та Ченнінга Тейтума. Вони зіграли співробітником NASA та маркетологиню, яка тільки влаштувалася працювати в космічній агенції. У фільмі зображена історія космічних перегонів між Радянським Союзом та США. Тоді NASA готувала першу висадку на місяць, яка здавалася чимось нереальним для світу.

Де дивитися: Кінотеатр «Планета Кіно / Forum». Коли: 11 липня.

Скриншоти з трейлера до фільму/ ІА Дивись.info 

«Зрадниця», 2024 рік

Режисер – Кіліан Рідгоф

Кіліан Рідгоф німецький кінорежисер та сценарист.

У фільмі «Зрадниця» події розгортаються в Берліні 1940-х років. Головна героїня Стелла народилася у єврейській родині. Саме таке походження стане на заваді її кар'єри джазової співачки. Жінка намагалася виїхати до США, одна це не вдається зробити. Так, щоб врятуватися вона стає агенткою нацистів та здає їм тисячі євреїв.

Де дивитися: Кінотеатр Multiplex (ТРЦ Victoria Gardens). Коли: в прокаті з 4 липня.

Скриншоти з трейлера до фільму/ ІА Дивись.info 

«Євротур: сімейні канікули», 2024 рік

Режисерка – Лоранс Арне

Лоранс Арне французька режисерка, акторка та письменниця. Зокрема, зіграла в таких стрічках, як-от: «Великий момент самотності», «Боулінг», «Застрягли разом», «Наше майбутнє» та інші.

У кіно «Євротур: сімейні канікули» розповідається, як одного разу подружня пара Людо та Жюстін, які нещодавно одружилася, їдуть у відпустку атлантичним узбережжям Європи. Вони вирушають у подорож разом зі своїми синами від попередніх стосунків. Водночас зведені брати не дуже прагнуть товаришувати. Однак, можливо, саме в такій спільній поїздці вони стануть справжньою сім'єю. Цікаво, Лоранс Арне стала не тільки режисеркою та сценаристкою до цього фільму, але й виконала головну роль.

Де дивитися: Кінотеатр «Планета Кіно / King Cross». Коли: 1-3 липня.

Скриншоти з трейлера до фільму/ ІА Дивись.info 

«Лессі проти викрадачів собак», 2023 рік

Режисерка – Ханно Ольдердіссен

Ханно Ольдердіссен – німецький режисер. «Лессі проти викрадачів собак» є продовженням фільму, який зняв режисер у 2020 році. Цього разу собака Лессі має врятувати інших собак від невідомих викрадачів, які поллються на місцевих тварин. Сюжет кіно розпочинається з поїздки власниці Лессі Фло, до своєї тітки, котра мешкає в курортному містечку. Саме тут розпочинаються їхні пригоди із порятунку собак.

Де дивитися: Кінотеатр Мультиплекс Спартак. Коли: в прокаті до 3 липня.

Скриншоти з трейлера до фільму/ ІА Дивись.info 

Попередні добірки фільмів

Минулого разу ми підготували добірку фільмів, які показували львівські кінотеатри у червні. Зокрема, це такі кінострічки:

  • «Вторгнення. Операція "Дунай"», 2023 рік.
  • «Ти мене любиш?», 2024 рік.
  • «Езра: Неналежна поведінка», 2023 рік.
  • «Одне життя», 2024 рік.
  • «Будинок "Слово". Нескінчений роман», 2022 рік.
  • «Пінк Флойд: Стіна», 1982 року.
  • «Жінка з...», 2024 рік.

 Підкреслимо, що деякі з них можна переглянути і цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: