З 1 липня запрацював новий порядок присвоєння спортивних звань

спортсменка на старті перед забігом
Ілюстративне фото/depositphotos.com

Відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 07 грудня 2023 року N7512 (зі змінами), який зареєстрували в Міністерстві юстиції України 4 січня цього року за N26/41371, в Україні стартує новий етап у розвитку спортивної класифікації.

Про це повідомляє управління молоді та спору Львівської ОВА.

З початку літа 2022 року Міністерство молоді та спорту України запровадило інформаційну систему «Онлайн сервіс для переведення у публічну площину процесу присвоєння спортивних звань з видів спорту, офіційно визнаних в Україні», яка вже успішно пройшла тестову експлуатацію у Львівській області разом з іншими областями країни.

Під керівництвом управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації зареєстрували понад 70 суб'єктів фізичної культури і спорту, які активно працюють над розвитком спорту в області.

Також розглянули понад 200 заявок на присвоєння спортивних звань, які передали на розгляд до Міністерства молоді та спорту України. Це практично 80-90% від всіх заявок, що надійшли на паперових носіях.

Від 1 травня 2024 року розпочинається новий порядок присвоєння спортивних звань з метою створення зручного та простого інструменту для подачі та обробки заявок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: