Житловий комплекс «Під Зорями» у Брюховичах: живи там, де відпочиваєш, відпочивай там, де живеш

Житловий комплекс «Під Зорями» у Брюховичах: живи там, де відпочиваєш, відпочивай там, де живеш

У Брюховичах, що біля Львова, розпочалось будівництво житлового комплексу «ПІД ЗОРЯМИ» нового формату, де кожен мешканець може відновити сили та відпочити від міського гамору.

ІА Дивись.info розповідає детальніше про ЖК, який зводить «Квітка. Майстерня будинків».

ЖК «ПІД ЗОРЯМИ» у Брюховичах

«Коли ми знайшли цю ділянку в Брюховичах, трохи вбік від основного трафіку, з яром, в якому є багато старих дерев та джерело, яке набирає невелике озерце, поруч з обсерваторією, ми подумали, що це місце добре підходить. Лише додати зручні сучасні будинки, які б не порушили цієї сили. Власне тому й назва житлового простору “Під Зорями”, адже зорі тут таки видно краще», — говорить забудовник.

Площа ЖК «ПІД ЗОРЯМИ» — 6 гектарів, 3 з яких призначені для спорту та відпочинку мешканців.  Родзинкою ділянки є великий природний яр з водоймою, що поділяє її на правий та лівий берег, і стане улюбленим місцем відпочинку мешканців. 

ДОЗВІЛЛЯ У ЖИТЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ

Територія ЖК дуже велика, а це означає, що мешканцям точно не буде тісно. Тут буде можливість посмажити BBQ, влаштувати пікнік в альтанках, або відпочити у зонах релаксу та тиші біля водойми.

Особливо задоволеними будуть прихильники активного відпочинку. На правому березі збудують мультифункційний спортивний стадіон з полем для міні футболу, баскетболу, волейболу та місцями для занять йогою, а ще — полем для петанку (гра в кулі). Саму локацію обладнають санвузлами, питним фонтаном і навіть вуличним душем.

Візуалізація стадіону у ЖК

Також у житловому комплексі буде дитячий садок, ігрові майданчики, на перших поверхах передбачені комерційні площі під магазини, аптеки, перукарні, салони краси тощо. Все, аби мешканці не мали потреби зайвий раз виїжджати до міста.

Візуалізація

«ПІД ЗОРЯМИ» — обирай те, що до душі

У житловому комплексі передбачено понад 50 типів планувань квартир. Ті, хто люблять усамітнення, зможуть придбати квартири із просторими терасами на останніх поверхах. Будуть й помешкання з патіо (власним подвір’ям), і квартири з просторими балконами.

Квартири піддаватимуться переформатуванню, адже сплановані так, що можна поставити перегородки, зробивши, наприклад, із однокімнатного помешкання - двокімнатне.

Подбав девелопер і про безпеку —  «ПІД ЗОРЯМИ» матиме закриту територію з відеонаглядом по периметру, наземні та підземні паркінги з облаштованими укриттями та освітленням по всій території у темну пору.

На якій стадії будівництво ЖК «ПІД ЗОРЯМИ»

Зараз триває будівництво на правому березі ділянки, де зводять першу та другу черги будівництва, в тому числі дитячий садок. Загалом тут буде 10 черг.

Варто зазначити, забудовник одразу влаштовує благоустрій навколо будинків з місцями для відпочинку, щоб мешканцям, які придбали квартири у перших чергах не заважало будівництво сусідніх черг комплексу і вони могли насолоджуватись життям і відпочинком, а не жити “на будмайданчику”.

Будівництво розпочалось у листопаді 2024 року і має завершитись через 5 років — 2029-го.

Про компанію «Квітка. Майстерня будинків»

Компанія «Квітка. Майстерня будинків» — це львівська девелоперська компанія, що входить у Холдинг емоцій !FEST, заснована у 2015 році та успішно працює на будівельному ринку Львова вже понад 9 років. За цей час збудували 14 будинків, віддали ключі мешканцям в 6 проєктах житлової та комерційної нерухомості на 60+ тисячах м.кв збудованої площі. Зараз в активній стадії будівництва мають 3 об'єкти: у Львові - будинок SOLOWAY на Пасічній, 150, та 2 проєкти в Брюховичах: Будинок на Лікарській, 12 та масштабний житловий комплекс на 10 черг будівництва «ПІД ЗОРЯМИ».

«Будинок Бортнянського, 28 або ж «будинок з віршами і нотами» у Залізничному районі Львова. Вирізняється нотами, розміщеними на фасаді. Звідси й назва, яку придумали львів’яни. Всередині, на стінах поверхів, є вірші українських поетів та репродукції картин відомих художників. Загалом цей будинок — це 9 мистецьких течій та 19 віршів. Родзинкою будинку є затишні тераси на даху, з яких відкривається панорама Львова. 

Поруч - ще один успішний проєкт «Квітки. Майстерні будинків» — Соната на Бортнянського, 23, що продовжує мистецький напрямок. Вхідну зону стилізували під музичні інструменти - цей будинок справді унікальний і його точно не сплутаєш з іншими. 

На вулиці Личаківській, 79 є клубний будинок на 10 квартир у скандинавському стилі: виключно з екологічних матеріалів (дерево, скло та камінь). Оздоба також дерев'яна.

Інсталяція гір біля під'їздів львівських будинків  — теж проєкт девелоперської  компанії “Квітка”. Це житловий комплекс «ҐОРҐАНИ», що на вулиці Стрийській у Сихівському районі Львова. Масив складається з трьох будинків, в яких діють громадські простори та комерційні приміщення.

«Вільне Місто» — житловий комплекс на вулиці Професора П. Буйка, 27 у Львові. Наразі це наймасштабніший проєкт від  «Квітка. Майстерня будинків», який охоплює понад 28 тисяч м2. Він складається зі семи секцій. Окрім підземного та гостьового паркінгу, тут діє ігрове поле з баскетбольним майданчиком, є вуличні тренажери, дитячий скеледром, куб-лазанка та водяна арка. а на даху інших секцій - справжні парники. Комплекс дійсно можна назвати інноваційним.

«Коло Львова» у Брюховичах - будинок підійде тим, хто любить усамітнення та затишок природи. Це місце для тих, хто цінує можливість взяти велосипед, виїхати на велодоріжку і гайнути у місто - на роботу, у справах чи просто так, каже забудовник.

Будівництво в часи війни

Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну «Квітка. Майстерня будинків» не припинила свою діяльність, а навпаки розпочала будівництво ще трьох об'єктів: у Львові - будинку SOLOWAY на Пасічній, 150, а в Брюховичах активно триває будівництво Будинку на Лікарській, 12 та житлового комплексу «ПІД ЗОРЯМИ»

Ознайомтесь з вже збудованими проєктами компанії «Квітка. Майстерня будинків» на сайті https://www.kvitka.house/

А отримати детальну інформацію можна у Львові у відділі продажу по вул. Проф. П, Буйка, 27, де менеджери підберуть найкраще планування квартири.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: