Зараз крайнім хочуть зробити Садового, — мер Львова про розслідування трагедії у Грибовичах

zaraz-krajnim-hochut-zrobyty
Андрій Садовий

Міський голова Львова Андірй Садовий упевнений —наразі прокуратура не шукає винних у справі трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Нині слідчі шукають крайніх.

Міський голова Львова Андірй Садовий упевнений — наразі прокуратура не шукає винних у справі трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Нині слідчі шукають крайніх.

Про це Андрій Садовий заявив під час брифінгу 2 листопада, передеє кореспондент ІА Дивись.info.

Мер зазначив, що слідство має розслідувати саме підпал, а не «шукати крайніх».

«Причиною біди був підпал полігону. І в мене є запитання: чому ця справа, стосовно підпалу, розслідується дуже кволо. Натомість, основна увага приділяється періоду, коли міським головою працює Садовий. А з точки зору системи, яка зараз працює, це пошук крайніх. Хочуть зробити крайнім Садового, - упевнений мер Львова. — Я одним з перших давав відповіді на запитання слідчих. Я сказав, що варто врахувати, подивимося, чи врахують. Насправді зараз все іде чітко за радянською системою —знайти крайнього і забути про саму причину. А причина — підпал».

Також Андрій Садовий зазначив, що до роботи начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця, якого підозрюють у причетності до трагедії у Грибовичах, він має чимало питань. Як і до роботи інших чиновників. А безпосередніх підстав для його відсторонення мер міста не бачить. Зрештою, суд виніс своє рішення — обрав запобіжний захід у вигляді особового зобов’язання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: