Чиновника, якого вважають причетним до трагедії у Грибовичах, не заарештували

2-1

Начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець, який, імовірно, причетний до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, продовжує працювати у мерії. Прокуратура Львівської області обрала йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець, який, імовірно, причетний до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, продовжує працювати у мерії. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Юрій Голець — одна з осіб, якій прокуратура оголосила підозру у трагедії, що сталася на Грибовицькому сміттєзвалищі. 1 листопада суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Нині він продовжує працювати в Львівській міськраді, передає ІА Дивись.info.

«Виникає питання, чому керівників ЛКП «Збиранка» взяли під домашній арешт, а тут —  такий запобіжний захід. Справа у тому, що органи місцевого самоврядування розробили заходи щодо тіла полігону. Керівник, про якого ми сьогодні говоримо, мав причетність до розроблення цих заходів. Залишити його під домашнім арештом — неправильно. Ми врахували його стан, його відношення і тому обрали такий запобіжний захід. Це середньої тяжкості злочин — ст. 367, ч. 2.», — зазначив прокурор Львівської області Юрій Квятківський.

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище: які секрети хочуть сховати під сміттям

На цьому розслідування не завершується. Прокуратура Львівщини планує працювати ще по двох напрямках. Перше — це вивчення дій представників ДСНС (чи правильно вони все гасили). Друге — діяльність органів місцевого самоврядування.

Додамо також, пізніше стало відомо, що Юрію Гольцю зарожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: