«Бумбокс» презентує новий альбом на львівському велотреку

512117

Презентація EP «Голий Король» групи «Бумбокс» відбудеться 23 вересня на велотреку СКА у Львові. На цій локації колектив виступить вперше.

Деталі львівського концерту менеджмент групи оприлюднив сьогодні, 29 червня, на Facebook-сторінці.

У міні-альбом «Голий Король» увійшло шість композицій: «Колишня», «Голий Король», «Болельщик», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо» (разом з групою O.Torvald) і акустична версія пісні «Люди».

Офіційний реліз платівки відбудеться в серпні, а вже у вересні в Чернівцях розпочнеться концертний тур на підтримку нового альбому, що охопить понад двадцять українських міст.

Як пише Bit.ua, закрита презентація альбому «Голий Король» відбулась в останній день весни на київській студії звукозапису «Звукоцех». Першими слухачами нових пісень були журналісти і друзі колективу.

«Сенс головної пісні досить простий — не покладайте на месію своїх надій, тому що наше з вами майбутнє залежить тільки від нас. Король завжди голий. Король рок-н-ролу, король країни, король будь-чого. Ми всі тільки люди, і все залежить від нас. Ми повинні контролювати свого короля», — зазначив на презентації фронтмен Андрій Хливнюк.

Нагадаємо, попередні концерти групи «Бумбокс» у Львові відбувалися в Палаці спорту «Україна». Велотрек СКА — новий виклик для колективу. Лише трибуни (на враховуючи двох фан-зон) львівського велотреку вміщають понад три тисячі осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: