Львівщина третя за кількістю призначених субсидій

798909
Фото ілюстративне

Львівська область посіла третє місце серед інших в Україні за кількістю призначених субсидій.

Таку інформацію озвучив під час прес-конференції, 6 липня, начальник відділу житлових субсидій, соціальних виплат та допомоги департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Гельбич.

Сьогодні у Львівській обалсті кожна третя сім’я оформила житлову субсидію, каже Василь Гельбич. Посадовець зазначає, що станом на 1 червня 2017 року на Львівщині було близько 451 тисячі отримувачів субсидій.

Начальник відділу житлових субсидій, соціальних виплат та допомоги департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Гельбич. Фото: Прес-клуб Львів

«Кількість колосальна. Львівська область на третьому місці — після Харківської та Дніпропетровської областей — за кількістю призначених субсидій. Станом на сьогодні субсидію вже перерахували майже половині осіб. Але це не означає, що люди, які отримують субсидію в опалювальний період, отримають її і у квітні. Як правило, субсидію отримують з жовтня по травень цього року», — додав він.

Зазначимо, що цього року змінився порядок призначення субсидій на опалювальний періоду для тих, хто має індивідуальне опалення. Крім того, деякі нововведення торкнулися усіх субсидіантів. Крім того, у «Львівгаз збут» заявили, що держава заборгувала їм 1,4 млрд гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: