У 2018 році у Карпатах зніматимуть український фільм про Святого Миколая

fullsize
Фото: UA Modna

22-го листопада Державне агентство України з питань кіно та компанія Big Hand Films уклали контракт на виробництво художнього повнометражного фільму для сімейної аудиторії – «Груднева казка» режисера Семена Горова.

Зйомки фільму розпочнуться у січні 2018-го року. Зніматися картина буде більше місяця, до середини лютого в Україні, на Прикарпатті.

Державна підтримка проекту склала 22 930 449 грн. Загальна вартість виробництва фільму становить 38 217 415 грн.

Продюсером фільму є Марія Каель, автором сценарію – Антон Базелинський. Проект фільму став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно.

«Груднева казка» – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що чудеса можуть повернути життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. Стрічка розповідатиме про пригоди другокласника Артема, чия сім'я щойно переїхала з великого міста в будинок у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з'являється сам Миколай. Насправді це крадій-домушник в костюмі чарівника. Хлопчику, разом з сестрою-підлітком і місцевою дітворою, доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, щоб перемогти злодія і врятувати справжнього Святого Миколая. Прем'єра фільму запланована на кінець 2018 року.

Режисер фільму Семен Горов – відомий український театральний та кінорежисер, кліпмейкер, який зняв понад 50 кліпів. Семен є режисером-постановником багатьох популярних новорічних програм: «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Попелюшка», «Сорочинський ярмарок», «Пригоди Вєрки Сердючки», «Зоряні канікули», «Червона шапочка».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: