На цьогорічній львівській ялинці не буде іграшок

Christmas-tree-lights-up
Фото ілюстративне. Джерело: Artdreamshome

Місто вирішило прикрасити головну ялинку Львова на новорічно-різдвяні свята лише ілюмінацією.

Про це під час прес-конференції, 4 грудня, повідомила Ольга Гренюх, арт-директорка компанії «Львівські ярмарки», передає ІА Дивись.info.

Цього року головну ялинку Львова прикрасять по-новому. Місто вирішило відмовитися від звичних іграшок, гірлянд і прикрасити дерево у європейському стилі.

«Ми запропонували своє бачення міськраді і погодили проект, — каже Ольга Гренюх. —  Цьогорічна ялинка буде 18-метровою і живою. Ми закупили гірлянду з-за кордону, довжина якої близько 8 кілометрів. Вся ялинка буде ілюмінована у європейському стилі, на ній не буде жодних іграшок, але внизу будуть встановлені декорації-подарунки різних  висот: півтора метри, 1,20 та 1 метр».

Читайте також: Львову подарували головну новорічну ялинку

Ілюмінація на ялинці буде жовтого кольору. А декорації унизу матимуть форму подарунків зі стрічками. Вони будуть золотого кольору і підсвічуватимуться зсередини. Ялинка біля опери буде підсвічуватися цілодобово.

«Вибираючи таку концепцію, ми хотіли, щоби не тільки туристи, а й львів’яни відчули затишок у самому центрі міста, тому що деколи у погоні за цікавими атракціями для туристів ми забуваємо про львів’ян», — додає Ольга Гренюх.

Офіційно центральну ялинку відкриють 17 грудня, а встановлювати її почнуть вже 11 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: