Анкети зареєстрованих до львівських ДНЗ дітей видаляти не будуть, — ЛМР

Screenshot_3

3 січня сайт реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів Львова працює у звичайному режимі.

2 січня сайт реєстрації дітей до львівських ДНЗ працював нестабільно

 Про це у коментарі Дивись.info повідомила Наталія Клочко, головна спеціалістка сектору оцінювання якості освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

2 січня сайт реєстрації дітей до львівських ДНЗ працював нестабільно. За словами Наталії Клочко, на сайт зайшло забагато відвідувачів і він не витримав навантаження.

«Перебої сталися тільки через те, що сервер не витримав. Все, що потрібно було зробити управлінню освіти, ми виконали. Тож коли людей на сайті стало менше, він відновив свою роботу і батьки могли реєструвати дітей, — каже спеціалістка міського управління освіти. — Тих батьків, які зверталися у ЦНАПи, ми реєстрували без проблем».

Читайте також: Куди віддати вчитися маленьких львів’ян: ситуація із дитсадками у місті (інфографіка)

Крім того, Наталія Клочко спростувала інформацію про те, що деякі анкети будуть видалені з системи.

«Звідкись з’явилася інформація, що анкети, які були подані після дев’ятої години, будуть видалені. Вона не відповідає дійсності — управління освіти не подавало такої інформації. Ніхто нічиї заявки видаляти не буде», — пояснила спеціалістка управління освіти.

За словами Наталії Клочко, в управлінні освіти таки планують припинити роботу сайту, але тоді коли відбуватиметься процедура зарахування дітей. Про це оголосять заздалегідь. Представниця ЛМР переконана, що нових проблем у роботі ресурсу виникати не повинно.

Нагадаємо, у Львові зареєструвати дитину до ДНЗ можна за адресою: edu.smart.lviv.ua. Батьки, які не мають доступу до інтернету, можуть зареєструватися в черзі у найближчому центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: