До ралі "Галіція" так досі і не провели ямкового ремонту . Фото

7 червня відбулося засідання організаційного комітету щодо проведення  11-го етапу Кубку Європи, 3-го етапу Чемпіонату України «10 Ралі Галіція» та 3-го етапу Чемпіонату Білорусії з ралі (12 – 13 липня 2013 року). Засідання провів заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль.

Про це повідомила прес-служба ОДА

Зазначимо, декілька років гонка проходила трасами карпатських перевалів, однак у 2003 році спецділянки були вперше прокладені гравійними дорогами Миколаївського району Львівщини. Цього року змагання відбуватимуться на території Миколаївського та Жидачівського районів та у місті Львові. Основна траса проходитиме в Миколаївському районі та будуть ще 2 спецділянки. Траса цього року прокладена за межами населених пунктів задля безпеки громадян.

Члени організаційного комітету обговорили результати виконання завдань попереднього засідання та заслухали доповідачів з Миколаївського та Жидачівського районів.

IMG_6059 IMG_6060 IMG_6061

На даний момент погоджено вже 90 % траси, визначено обсяги робіт і ділянки, де необхідно виконати ямковий ремонт, також визначені місця для фан-зон та проведена роз’яснювальна робота з населенням.

Також на засіданні організаційного комітету звернули увагу на дотримання вимог техніки безпеки на трасі та за її межами. Після огляду траси було визначено місця де будуть перебувати працівники МНС, міліції та машини медичної допомоги. Зокрема, на трасу буде виділено 110 працівників міліції, 20 із яких представники ДАІ, 3 пожежні авто та 12 авто швидкої допомоги.

Як повідомили представники управління лісового господарства, всі роботи з розчищення завершено, необхідно лише профілювання дороги грейдером, яке вже заплановане.

Вадим Гураль дав доручення усім силовим структурам надати список відповідальних за проведення змагань до 2 липня. Було також обговорено й  організацію доїзду глядачів зі Львова до фан-зон, де відбуватимуться змагання.

Нагадаємо, для участі у змаганнях були відправлені запрошення 12 країнам Європи.  Очікується участь понад 70 екіпажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: