«Електрон» представив автомобіль швидкої медичної допомоги. Фоторепортаж

ПАТ «Концерн-Електрон» розробив автомобіль швидкої медичної допомоги підвищеної прохідності. Автомобіль оглянув голова Львівської ОДА Віктор Шемчук спільно із журналістами.

Про це повідомив кореспондент «Дивись.info»

amb1

«Вартість автомобіля ПАТ «Концерн-Електрон» є поза будь-якою конкуренцією. Тому я сподіваюсь, що він буде витребуваний не тільки на Львівщині, а й на теренах всієї України», - на цьому наголосив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, оглядаючи автомобіль швидкої медичної допомоги підвищеної прохідності, розроблений концерном «Електрон».

amb5

Керівник області також зазначив: «Ми плануємо представити цей автомобіль Віце-прем’єру України Олександру Вілкулу та надіслати для ознайомлення усю технічну інформацію Прем’єр-міністру України Миколі Азарову. Оскільки державною програмою забезпечення працівників медицини катастроф сучасною технікою передбачена закупівля тисячі автомобілів швидкої, ми б хотіли, щоб частину цих авто було придбано саме на заводі «Електрон».

amb4

Віктор Шемчук розповів, що упродовж 2-3 місяців відбуватиметься випробування швидкої ПАТ «Концерн-Електрон», під час якого буде встановлено, які недоліки є у цього авто і, що потрібно покращити. «Думаю, що матимемо хороший автомобіль європейської якості, який відповідатиме вимогам сьогодення для того, щоб найголовніше питання доїзду до пацієнта на Львівщині та Україні загалом було виконано», – додав голова ОДА.

amb3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: