У Львові збиратимуть кошти на дитячий веломарафон «Мамо, повернись»

Благодійний фонд «Еко-милосердя» та музичний гурт «Провайдер» організовують благодійний концерт «Мамо, повернися!».

Концерт пройде 13 липня у центральному парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького у місті Львові. Початок о 17 годині.

Про це «Дивись. Info» повідомили організатори концерту.

Учасники концерту Ніна та Антоніна Матвієнки, Гурт «Провайдер», Олеся Киричук, Тетяна Семенів, Андрій Князь, Андрій Заліско, Ансамбль народного танцю Львівського національного університету ім.Франка кафедри режисури та хореографії та дитячі танцювальні та  вокальні гурти.

Мета - привернути увагу до проблем пов’язаних з заробітчанством: руйнування сімей, бездоглядність дітей і неправильне їх виховання, психологічні травми залишених дітей та батьків, недотримання у старості своїх батьків та ін., а також  зібрати кошти на дитячий веломарафон «Мамо, повернися» (Україна – Італія).

Гурт «PROVIDER» є активним про соціальним музичним колективом. Нам не байдуже майбутнє сьогоднішніх підлітків та наших дітей. Концерт допоможе привернути увагу та зібрати необхідну кількість коштів  для подорожі дітей-спрортсменів. Що зумовить привернення уваги ЗМІ, батьків, молоді до важливої соціальної  проблеми, вело марафону та його партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: