Кузен Королеви прибуде у Львів

25 червня в облдержадміністрації відбулась робоча нарада з питань організації  візиту до Львова «Клубу любителів старовинної авіації “Air Squadron” під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка.

Під час засідання обговорили стан підготовки візиту учасників військово-історичного проекту “Клуб любителів старовинної авіації “Air Squadron” на чолі з Принцом Кентійським,  який відбудеться 30 червня – 1 липня 2013 року.

За результатами засідання Сергій Василенко дав доручення відповідальним особам щодо збереження правопорядку під час візиту та зустрічі гостей на високому рівні, а саме забезпечити пропуск автоколони на летовище Міжнародного аеропорту «Львів» при прильоті та відльоті делегації, забезпе¬чити охорону та правопорядок протягом програми перебування офіційної делегації Великобританії у Львові, супровід ДАІ під час приїзду та від’їзду делегації.

Варто відзначити, що в рамках візиту учасники військово-історичного проекту “Клуб любителів старовинної авіації “Air Squadron” також оглянуть авіатехніку в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького, переглянуть сценічну кантату К. Орфа «Карміна Бурана» в Львівському Національному Академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької, а також візьмуть участь  в офіційному прийомі від імені голови обласної державної адміністрації та обласної  ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: