На етнофестивалі “Підкамінь-2013″ виступлять понад 70 гуртів. Відео

З 19-го до 21-е липня на Бродівщині вкотре відбудеться свято пісні. Тут на сценах етнофестивалю «Підкамінь» виступлять майже 70 гуртів.

Про це інформує репортер програми «Новини».

Цього року на Бродівщині встановлять аж 3 сцени. Денну, вечірню та фолькову. На фестивалі 2 дні триватиме «Дебют літературної сцени». Організатори шукають любителів поезії та прози.

Олег Куліков, координатор літературної сцени, розповів про «Вільний мікрофон», де всі бажаючі зможуть зачитати власні доробки. Також передбачено «літературне бомбардування». Це свого роду підвид буккросингу, але між двома людьми. Одна людина у довільному порядку виходить з певною книгою, яку може рекомендувати для прочитання загалу.

Вхід на «Підкамінь» – безкоштовний. Не доведеться платити і за встановлення наметів. Платним залишиться лише паркування автомобілів. Також будуть встановлені як безоплатні, так і платні туалети та душові кабінки

Гулятиме «Підкамінь» і вночі. Зокрема відбудеться показ українських короткометражок. На території фестивалю діятиме алко-фрі зона, де зможуть відпочивати всі, хто не вживатиме алкоголь.

В останній день фестивалю на головній сцені на глядачів очікує сюрприз, який організатори поки що тримають у таємниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: