Завершилась VII Спартакіада Львівщини серед команд державних службовців. Фото

Відповідно до Положення про проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, затвердженого наказом Головного управління державної служби України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 28 вересня 2007 року № 253/3470, зареєстрованого Міністерством юстиції України 11 жовтня 2007 року № 1160/14427 (із змінами) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 квітня 2013 року № 192/0/5-13 «Про проведення VІІ Спартакіади Львівщини серед команд державних службовців» 29 червня 2013 року у спортивному комплексі Національного університету «Львівська політехніка» (м. Львів, вул. У. Самчука, 14) відбулися фінальні змагання вказаної Спартакіади, в яких взяли участь переможці зональних змагань.

Учасників фінальних змагань в урочистій атмосфері, за участю представників ЗМІ та спортивної громадськості, вітали заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Оксана Вацеба, голова Львівської обласної організації працівників державних Установ України вітали Мирон Іванків, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Віктор Первачук, директор обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович. Особливо тепло усі присутні вітали уславлених спортсменів Львівщини – учасницю зимових Олімпійських Ігор в Ліллегаммері Христину Опьолу та одну з кращих борчинь України Ірину Гусяк.

Змагання, які проводила суддівська колегія на чолі з Ігорем Власенком, відбулися з таких найбільш масових та популярних видів спорту: футзал, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки.

У напруженій, безкомпромісній боротьбі у загальнокомандному заліку кращими виявилася команда Державної фінансової інспекції у Львівській області, на другій сходинці п’єдесталу опинилася команда Жидачівської райдержадміністрації, на третьому місці – представники Золочівської райдержадміністрації.

В окремих видах програми переможцями виявилися: у футзалі представники Головного управління казначейської служби; у волейбольному турнірі - команда Державної фінансової інспекції у Львівській області; у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків переміг представник Львівської облдержадміністрації, серед жінок – Жидачівської райдержадміністрації; кращими шахістами виявилися представники команди Львівської облдержадміністрації (серед жінок) та центру зайнятості (серед чоловіків) а в турнірі шашкістів відповідно Турківської райдержадміністрації (серед чоловіків) та центру зайнятості (серед жінок).

Залишається побажати успішної підготовки збірній команді області серед державних службовців до участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади, яка відбудеться у вересні ц.р.

IMG_6477 IMG_6471 IMG_6467 IMG_6447

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: