На Хмельниччині пройшов «Золотий трюк Кобзова». (Фото, відео)

У місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області із 28 червня по 1 липня тривав другий міжнародний цирковий фестиваль. Президент фестивалю «Золотий клуб Кобзова» Микола Кобзов організував прес-тур у Кам'янець-Подільський для львівських журналістів.

Про це повідомив кореспондент «Дивись.info».

У рамках фестивалю два дні проходили виступи циркових колективів із багатьох країн світу, які оцінювало міжнародне циркове журі.

Президент фестивалю Микола Кобзов під час спілкування із журналістами повідомив, що у Камянець приїхало загалом 280 людей, які забезпечують функціонування цирку, а участь у самому фестивалі брали 110 учасників із багатьох країн світу.

«Це єдиний цирковий фестиваль в Україні, на проведення якого, до речі, держава не виділяє жодної гривні», - розповідає президент фестивалю і порівнює це із сусідньою Росією, де у рік проводиться до десяти подібних фестивалів.

Вперше в Україні фестиваль провели у 2011 році, а цього року вирішили провести у мальовничому куточку Хмельниччини. Втім Микола Кобзов зазначає, що хоче провести подібний фестиваль і у Львові.

«Чому вибрали Кам'янець-Подільський? Бо тут дуже красиво. Якщо говорити відверто, то я хотів провести фестиваль у Львові, але там ми ще не знайшли контакту із місцевою владою», - каже директор фестивалю і додає, що наступного року такий фестиваль обов’язково повинен відбутись у Львові.

Він додає, що артистам не платять гонорарів за участь у фестивалі, адже фестиваль не має свого грошового фонду. Завершиться фестиваль тим, що судді виберуть на свій смак три кращі номери.

DSC_0221 DSC_0222 DSC_0206 DSC_0207 DSC_0159 DSC_0184 DSC_0185 DSC_0166

 

Відео - Руслан Заєць - спеціально для "Дивись.info"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: